Verpakken

Verpakken

Green Specialties beheert de hele keten: van het bewerken van de grond tot aan het verpakken van de groenten. Dat geeft garanties voor de kwaliteit. Er gaat immers nergens een minuut verloren tussen oogst en verpakken en in dat gehele traject zien we dezelfde zorgvuldigheid. Want niemand zal het verpakken van groenten met meer zorg omringen dan de teler die de groenten zelf geteeld heeft.

We beschikken over een brede range aan verpakkingsmachines en kunnen onze groenten dus op diverse manieren verpakken. In veel gevallen gebeurt dat onder eigen label, maar veel groothandelaren en retailers hebben de kwaliteit van Green Specialties omarmd en voor hen verpakt Green Specialties haar verse product onder private label. Wat er ook op het etiket staat, in de verpakking vindt u eerlijke en heerlijke groenten van échte vakmensen.

De verpakte groenten gaan in alle gevallen onmiddellijk op transport. Wat in de vroege ochtend nog op het veld stond, vertrekt hier in de middag gewassen en verpakt in koelwagens richting u. Alleen zo krijgt u de meest verse groenten, met zorg geteeld, geoogst, gewassen en verpakt. Eet smakelijk.

Lees meer
Vanmorgen op het land, vanmiddag bij de klant
Verpakken met de grootste zorg