Recepten

Recepten

Verse en met zorg geteelde groenten zijn niet alleen gezonder, ze zijn ook lekkerder. Echt waar. Dat geldt voor de groenten die als salade gegeten worden maar zeker ook voor bijvoorbeeld onze spinazie, die meestal gekookt wordt. Vraag het de chefs; de basis van goed koken zijn goede, verse producten en die levert Green Specialties dagelijks. De zorg die wij in de grondbewerking, teelt, oogst, in het wassen en in het verpakken steken, proeven duizenden in Europa dagelijks op hun bord. Wij blijven groentetelers en –verpakkers en zijn zeker geen sterrenkoks. Daarom verwijzen we hier naar goede en verrassende recepten elders, waarin onze producten verwerkt worden. Proef hoe heerlijk vers is.

Eet smakelijk!

 

Spinazie

Spinazieburger

Spinazietaart

Spinaziepasta

Spinazie-ovenschotel

Spinaziesoep

Spinazie met pijnboompitten

Lasagne met spinazie en ham

Aardappelschotel met kaasnotenkorst

Plaatpizza met spinazie en twee soorten kaas

Pasta pesto met spekjes en spinazie

 

Rucola

Rucola/tonijn-pasta

Rucola-pastasalade met gedroogde tomaten

Rucolapesto

Rucolasoep

Rucolataart

Rucolasalade met oesterzwammen

Rucolasalade met gebakken reuze champignons

Gegrilde ui met rucola, roquefort, kaas en peer

Pasta pesto met rucola

Pastaspaghetti met rucola en krokante ham

 

Babyleaf

Babyleaf met geitenkaas en aardbei

Babyleaf met pasham en geitenkaas

Lieropse Landcress soep

Salade Nicoise

Italiaanse salade met champignons

Herfstnicoise met champignons

Geitenkaassalade

 

Veldsla

Veldsla in zalmwraps

Veldsla-soep

Veldsla-courgette-mango smoothie

Veldsla-salade met tomaatjes

Veldslapesto op volkoren penne

Veldsla met champignons

Asperge/veldsla salade met sesamdressing

Avocadosalade met quesadillas

Salade met parmezaanse kaas en balsamicoazijn

 

Wortelen

Wortelsoep

Wortelcurry

Worteltaart

Wortel/pastinaak-schotel

Wortelsalade met biet en rodekool

Gesmoorde shiitakes met groenten

Wortel met kerrie en rozijnen

Romige wortelsoep

Proef hoe lekker vers is