Gegarandeerde kwaliteit

Gegarandeerde kwaliteit

Met tal van certificeringen geeft Green Specialties garanties af voor de kwaliteit én de duurzaamheid van haar producten en processen. Wellicht nog veel belangrijker dan al deze certificaten is het feit dat Green Specialties en teler Adrie van den Einden hun naam aan de groenten verbinden. Meer dan 100 jaar vakmanschap en échte betrokkenheid bij het land, de groenten en de klant, koppelen we op die manier aan het product dat u koopt. Dat zegt veel.

Green Specialties teelt haar groenten volgens het keurmerk van 'On the way to Planet Proof'. Ieder jaar worden de eisen voor Planet Proof ambitieuzer, dus zorgt Green Specialties er steeds voor ruim binnen de gestelde normen te blijven. Die eisen gaan niet alleen over de wijze waarmee met de grond en de teelt wordt omgesprongen. Men kijkt ook nadrukkelijk naar het water- en energieverbruik. Ook op dat gebied wil en kan Green Specialties excelleren.

Alle verpakkingen die Green Specialties levert kunnen worden voorzien van verschillende keurmerken en etiketteksten die relevant zijn. Waar retailers keurmerken eerder defensief inzetten, gebeurt dat nu veel vaker met een marketingbril op. Dan gaat het vaak gepaard met het afdrukken van de naam van de teler en het verhaal van de teler. Op die manier kunnen retailers het keurmerk 'On the Way to Planet Proof' nog transparanter en wat persoonlijker te maken. Daar zoekt de consument van nu naar.

Van begin mei tot half oktober komen de slasoorten van Green Specialties zelf uit de omgeving van Lierop. Buiten het seizoen importeren we de sla uit Zuid-Europa. Ook onze belangrijkste leveranciers zijn Planet Proof gecertificeerd. Zo weet u zeker dat de ‘winterse’ sla uit Spanje ook duurzaam in de volle grond is geteeld en van dezelfde kwaliteit is. Daar staat Green Specialties volledig voor in.

Lees meer
De grootste garantie is onze naam op het etiket