Contact

Contact

Green Specialties is ons merk en Groentenkwekerij A vd Einden staat geheel ten dienst van dit merk. Dit meer dan een eeuw oude familiebedrijf dat zicht richt op groenten van volle grond, is sinds 1991 in handen van Adrie van den Einden. Hij is de vierde generatie en bouwde het teeltbedrijf uit tot een groentenleverancier die de supply chain als geen ander beheert. Na een analyse van de markt en met name van het product zoals dat bij de eindgebruiker arriveert, besloot Van den Einden dat hij zijn kwetsbare groenten zelf ging wassen en verpakken. Sinds 1999 zet hij hiermee een standaard voor de markt neer.

Veel retailers en groothandels doen graag zaken met Green Specialties, omdat de versheid hier door het proces gegarandeerd wordt. De vraag uit de markt bepaalt immers het oogstmoment. Dat betekent, dat we vraag gestuurd werken. Dus er wordt enkel geoogst als er een order is. Doordat de logistiek richting de klant daar ook perfect op aansluit, is de versheid van het product werkelijk geoptimaliseerd.

Grote bedrijven doen al zaken met Green Specialties. Natuurlijk zijn we graag bereid met u referenties te overleggen en bent u ook meer dan welkom om met ons live het totale traject van grondbewerking tot aan het laden van pallets in de koelwagens voor transport te aanschouwen. We hebben niets te verbergen. Sterker; we zijn trots op het bedrijf en de duurzame manier waarop we werken. We nodigen u dan ook graag uit voor een nadere kennismaking.

Lees meer
Vers is hier een garantie
Volledige grip op de supply chain